Back to All Events

Zdraví s netoxickou péčí

  • Pražská tržnice 13 Bubenské nábřeží Holešovice, Hlavní město Praha, 170 00 Czech Republic (map)
LETAK.jpg

REGISTRACE MÍST ZNOVU NAPLNĚNA
DĚKUJEME ZA VÁŠ ZÁJEM


"Zdraví s netoxickou péčí"
KDY/ KDE: 10. 11. 2019 - Pražská tržnice, Bubenské nábřeží 306/13, Praha 7 (hala 24)

http://www.praguestartupcentre.cz/holesovice/?fbclid=IwAR2hxwPQrOlIJNVuElyxF9qK78gG2kJyYBICeeKXNCqiOKW3ezWzsyUhr3w


ČAS KONÁNÍ: 14-17h
VSTUPNÉ 200,- Kč, DĚTI A INVALIDÉ ZDARMA
REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ NAJDETE ZDE: https://registration.svetnontoxic.org/

Naši milí příznivci,

čeká nás další setkání, tentokrát v Praze!
Přijďte s námi strávit příjemné nedělní odpoledne (14:00-17:00) do Pražské tržnice, Bubenské nábřeží 306/13, Praha 7 (hala 24) v Holešovicích. Čeká Vás nabitý program zaměřený na naše zdraví. Program bude věnován především imunitě, ale čeká vás rovněž návštěva pana docenta z Ústavu analýzy potravin a výživy z VŠCHT v Praze. Pan doc. Ing. Pánek, CSc. pohovoří na téma "Toxické látky v potravinách", následovat bude diskuze s dotazy.

Těšit se můžete nejen na členky netoxického týmu, ale i na zajímavé hosty. Kromě pana docenta pozvání přijala i Monika Nyklíčková - průvodkyně na cestě k holistickému zdraví - která se specializuje na Schüsslerovy tkáňové soli. Téma praktické přednášky Moniky bude Schüsslerovy (biochemické, tkáňové) soli v kvalitě léčiva a imunita.

Přítomna bude i naše skvělá odbornice, chemik, alchymistka, non toxic odborná poradkyně Ing. Katarína Hrivňáková tentokrát můžete její odborné znalosti využít v rámci "ASK Káťa" , tedy dotazy na jakékoli non toxic odvětví, které vás zajímá.
Mimo tipů a praktických rad vás čekají také bohaté ochutnávky a překvapení.;-)

Upozorňujeme, že stejně jako na předešlých přednáškách, i zde proběhne slosování o dárky, kterého se účastní každý zakoupením vstupenky. Těšit se můžete na hodnotné non toxic ceny, které nám věnují vybraní výrobci a prodejci.

DĚTI: Nejsou překážkou. Pro děti chystáme malý hrací koutek, kde se budou moci zabavit. Pokud plánujete přijít s nejmenšími, uveďte to, prosím, při registraci do poznámky.

OBČERSTVENÍ: Rádi bychom zapojili všechny účastníky, dle již dříve osvědčeného "samocateringu", a proto budeme rády, když něco přichystáte a přinesete, občerstvení pak bude na vyhrazeném místě pro všechny. Také velmi oceníme, když přinesené laskominy označíte alergeny, ať i ti citlivější z nás, si mohou v klidu vybrat.

V rámci ochutnávky také nabídneme omezené množství kefírových houbiček a Tibi krystalů - pokud máte zájem, přineste si vlastní skleničky. Naopak, pokud jste již úspěšnou pěstitelkou, můžete zde nabídnout přebytky. Zájemců bude jistě více, než my zvládneme pokrýt.

Nesmírně se na vás na všechny těšíme, přijďte s námi strávit příjemné odpoledne plné zajímavých a obohacujících informací!

Hlavním sponzorem listopadového setkání je firma PURITY VISION, DĚKUJEME!

Tým Svět Non Toxic, z. s.

Earlier Event: October 13
Zdravé dítě s netoxickou péčí
Later Event: January 19
Líčení s netoxickou péčí