Back to All Events

Zdravé dítě s netoxickou péčí

  • Přírodovecká fakulta Univerzity Palackého v Olomouci 12 17. listopadu Olomouc, Olomoucký kraj, 779 00 Czech Republic (map)

KDY: 13. 10. 2019 (neděle)

ČAS: 14:00-17:00

KDE: Přírodovědecká fakulta Univerzity Palackého, Olomouc

KDO: Za Svět Non Toxic, z. s., Pavla Pavlištová, Katarína Hrivňáková, Michaela Kuncová, Markéta Kozárková, Zuzana Novotná

VSTUPNÉ: 200.-Kč děti zdarma (vstupenka je slosovatelná a manžel není považován za dítě :) )

Letak Olomouc.jpg




Naši milí příznivci,


V proběhlé anketě si členové zvolili OLOMOUC a my své sliby plníme. Míříme za vámi v neděli 13.10. 2019 a beseda s přednáškou spolku Svět non toxic, z.s. proběhne na půdě Přírodovědecké fakulty v čase 14-17h.

Místo: Přírodovědecká fakulta, 17. listopadu 1192/12 OLOMOUC

CO VÁS ČEKÁ A NEMINE?

Členové našeho organizačního teamu pro vás připravili bohatý program, tentokrát na téma ZDRAVÉ DÍTĚ S NON TOXIC PÉČÍ.

Přednášet o praní, textilu a NT péči o děti bude osoba nejpovolanější, odborník a specialista na vlákna, praní, chemii a non toxic péči Ing. Katarína a dozvíte se vše o zákoutích NT péče, zejména praní, toxic nástrahách textilu a mnoho dalšího.

Dále Vás čeká téma "vše, co chcete vědět o plenách" na kterém se budou podílet manželé Petrželovi , díky jimž se nám podařilo zajistit adekvátní prostory. Tatínek - Dělámedoplen.cz


A ještě nekončíme, chystá se na Vás Pavla se svým praktickým degustačním okénkem na téma "dáme bio?" Aneb zdravé mlsání pro naše nejmenší. Přijďte ochutnat zázračné plody lucumy, mýtické zlato inků, nebo maqui berry, olympijského vítěze mezi antioxidanty a mnohé další vypečené non toxic a organic pochoutky spolu s bezkonkurenční bio zakysanou smetanou kraviček Yersey! Chystáme samozřejmě i probiotické pochoutky pro osoby s BKM a vegany.


Aby toho nebylo málo, očekávejte ještě jedno PŘEKVAPENÍ, které zatím neodtajníme a pochopitelně BOHATÁ SLOSOVACÍ TOMBOLA non toxic produktů. Dárky Vám postupně budeme představovat, ať víte, na co se můžete těšit.

AKCE BUDE POCHOPITELNĚ BABY FRIENDLY, NÁPOJE ZAJISTÍME. Kdo chce, může přinést na ochutnání svoje výtvory a podílet se tím na našem osvědčeném "samorautu", dle hesla "nejlepší občerstvení je to, které si sám donesu, ale rád se podělím"! !

Nesmírně se na vás na všechny těšíme, přijďte s námi strávit příjemné odpoledne plné zajímavých a obohacujících informací!

HLÁSIT A REZERVOVAT MÍSTO NA AKCI MŮŽETE ZDE: https://registration.svetnontoxic.org/site/register?id=3&fbclid=IwAR1ORaNgW9Ppic4jZ1yOUWVxDKQC48kLEBVBtD9U3jgbkefOzQVmiK1fw4k

UPOZORNĚNÍ: dostanete potvrzující email s registrací, pokud registraci do 5ti dnú nezaplatíte, vaše rezervace SE RUŠÍ, děkujeme za pochopení.

DOTAZY? registrace@svetnontoxic.org

Vstupné: 200 Kč placeno formou rezervace. Účast a platba bez registrace přímo na místě je možná, na místě je cena vstupenky 250 Kč, ale nezaručujeme, že budou ještě volná místa, jistotu mají jen registrovaní. O naplnění kapacity míst budeme včas informovat. Každá vstupenka bude automaticky zařazena do slosovací tomboly o hodnotné non toxic ceny!



Váš tým Svět Non Toxic, z. s.

Later Event: November 10
Zdraví s netoxickou péčí